Pedagojik Formasyon Eğitimi

Önceki Dönem 4.Sınıf ve Mezun Formasyon Gruplarının Vize Sınavları İlgili Öğretim Elemanlarının odalarında yapılacaktır.  (Sınav saatleri ilgili akademik takvimdeki ders saatleridir.)

NOT :(Yrd.Doç.Dr. Ali Osman ABDURREZZAK sorumluluğunda yürütülen Özel Öğretim İlke ve Yöntemleri Vize sınavı 25.04.2015 Cumartesi Günü saat 09:00'da C Blok Toplantı salonunda yapılacaktır.

Yeni Kayıt 4. Sınıf ve Mezunlar ile Formasyon 5.Grup(1) Final Sınav Programı için Tıklayınız.

DUYURU: Kastamonu’ya Bağlı İlçelerde Öğretmenlik Uygulaması

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına “Hızlandırılmış 2015-Şubat” döneminde kayıt yaptıran öğrenciler Öğretmenlik Uygulaması dersini Kastamonu’ya bağlı ilçe merkezlerindeki liselerde yapabilirler. Bunun için hazırlanmış dilekçe örneğini doldurarak en geç 17 Nisan 2015 Cuma gününe kadar öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: İlçe merkezindeki uygulamaların yapılması için en az 10 öğrencinin tercih etmesi gereklidir.

Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız.

5. Dönem Formasyon Grubuna Ait Muafiyet Listesi için TIKLAYINIZ.

(Yeni Kayıt yaptıran formasyon öğrencilerimizin Akademik Takvimi ile Ders Programları  yoğunlaştırılmış olarak güncellenmiştir.)

2015 Yılı Mezun ve 4. sınıflar için Bahar Dönemi Kayıt Yaptıranlar Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Akademik Takvimi

PEDAGOJİK FORMASYON 2014 – 2015 YENİ KAYIT BAHAR I. DÖNEMİ 4. SINIFLAR ve MEZUNLAR GRUBU DERS PROGRAMI

4. Sınıf ve Mezunların Öğretmenlik Uygulaması Dersi  Okul ve Öğretim Elemanları Bilgileri

4. Sınıf ve Mezun Formasyon Grubu 2. Dönem Ders Programı

***Öğretmenlik uygulamasından şartlı muaf olanlar 30 Haziran 2015 tarihine kadar çalıştıkları okulları gösteren onaylı hizmet döküm belgelerini ibraz etmek zorundadır.

2014-2015 Öğretim Yılı Mezunlar ve 4. sınıflarının Pedagojik Formasyon

Eğitimi Sertifika Programı Akademik Takvimi