100. Yılında Cumhuriyet ve Eğitim Paneli

Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri çerçevesinde Fakültemizde düzenlenen "100. Yılında Cumhuriyet ve Eğitim Paneli" 01.11.2023 Çarşamba günü saat 11.00'da AMFİ-4 dersliğinde gerçekleştirildi.

Panelde Türkçe ve Sosyal Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nadir YURTOĞLU moderatörlük görevinin yanı sıra "Atatürk ve Milli Egemenlik" konusunda, Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitimin Felsefi, Sosyal ve Tarihi Temelleri Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ramazan ALABAŞ "Cumhuriyet ve Çocuk" konusunda ve Türkçe ve Sosyal Bilimleri Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Melike FAİZ "Bir Değer Olarak Atatürkçülük" konusunda konuşma yaptılar.

Panele, başta Dekanımız Prof. Dr. Ahmet KAÇAR olmak üzere Fakültemiz öğretim üyeleri, idari personelimiz ve öğrencilerimiz dinleyici olarak katıldılar. Panel sonunda Dekanımız Prof. Dr. Ahmet KAÇAR tarafından panelistlere katılım belgeleri takdim edildi.