"109. Yılında Çanakkale Zaferini Anlamak" Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şerif DEMİR'in katılımıyla düzenlenen "109. Yılında Çanakkale Zaferini Anlamak" konulu konferans, 18 Mart 2024 tarihinde saat 11.00'de Eğitim Fakültesi AMFİ 4'te gerçekleştirildi. Konferansa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Şerif DEMİR, 109. yılı kutlanan Çanakkale Zaferi'ne, harp sürecinde bilinmeyenlere, milletimizin birlik, beraberlik ruhuna ve zaferin önemine değinmiştir. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Serhat YILMAZ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülkadir TUNA, Taşköprü MYO Müdürü Prof. Dr. Abdullah Çağrı BİBER ile fakültemiz öğretim üyeleri ve öğretmen adaylarının katıldığı program, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet KAÇAR’ın, teşekkür belgesi takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona ermiştir.