2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirilmiştir

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul toplantısı 22.02.2024 Perşembe Günü saat 14.30'da Fakültemiz AMFİ-4 dersliğinde Dekanımız Prof. Dr. Ahmet KAÇAR başkanlığında, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İbrahim KEPCEOĞLU, Doç. Dr. Emine KARASU AVCI, Fakülte Sekreteri Ertuğrul KABA ve fakültemizin akademik personelinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Dekanımız Prof. Dr. Ahmet KAÇAR, yaptığı açılış konuşmasının ardından fakültemizin güz döneminin genel değerlendirmesi, fakültemizin inşaat süreci devam etmekte olan yeni binasının mevcut durumu ve akreditasyon süreçlerinin son durumu hakkında bilgi vererek 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı bahar dönemi için planlanan hazırlıklar hakkında sunum gerçekleştirilmiştir.

Akademik Kurul Toplantısı, öğretim üyelerinin dilek ve temennileri ve katkılarıyla sonlandırılmıştır.