"DEĞERLENDİRİCİLERİN GÖZÜYLE TÜBİTAK PROJELERİ" Konulu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ve Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda merkez ilçede görev yapmakta olan 120 ortaokul öğretmenine yönelik TÜBİTAK 2204 B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması değerlendirme toplantısı İlimizde tüm ilçelerde yapılan toplantıların ardından Merkez ilçede ikinci kez düzenlendi.

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Ahmet Kaçar, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Kepceoğlu ve Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Başkanı Prof. Dr. Murat Pektaş ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Terlemez'in katıldığı toplantıda TÜBİTAK projeleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Toplantıda Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde büyük ve güçlü Türkiye hedeflerine ulaşmak için öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi hızla dönüşen dünyanın koşulları hakkında bilgilendirme sürecinin devam etmekte olduğu ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında çağı yakalayan, kendi değerlerimizle bilimi harmanlayan bir toplum inşa etmenin en temel görevimiz olduğu vurgulandı.

Soru-cevap bölümüyle devam eden toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.