Dekan Yardımcılığı Görev Değişimi Programı

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ahmet KAÇAR'ın yeniden atanması sonrası Fakültemiz yönetiminde değişim olmuştur. Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlhan ÖZGÜL 09.01.2024 tarihi itibariyle görev süresini tamamlamış ve yeni atama döneminde kendi isteğiyle dekan yardımcılığından ayrılmıştır. Yeni dönemde Dekanımız tarafından Dekan Yardımcılığı görevlerine Matematik ve Fen Bilimleri Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. İbrahim KEPCEOĞLU (yeniden), Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Emine KARASU AVCI atanmışlardır.

22.01.2024 Pazartesi günü saat 14.00'da Dekanlık Makamında görev değişimi töreni düzenlenmiştir. Törende Dekanımız Prof. Dr. Ahmet KAÇAR tarafından Doç. Dr. İlhan ÖZGÜL hocamıza yönetici olarak Fakültemize katkılarından dolayı teşekkür edilerek "plaket" takdim edilmiştir. Törende yeni atanan Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Emine KARASU AVCI görevi devir aldığı Doç. Dr. İlhan ÖZGÜL'e buket çiçek takdim ederek hizmetleri için teşekkür etmiştir. Görev değişimi programı yönetimsel yaklaşımların görüşülüp değerlendirildiği sohbet sonrası günün anısına fotoğraf çekimi ile sona ermiştir.