Fakülte Sekreterliği Görev Değişimi

Rektörlüğümüzce yapılan atamalar kapsamında Fakülte Sekreterleri arasında görev yeri değişikliği olmuştur.

Bu kapsamda Fakültemiz Fakülte Sekreteri Dr. Ömer Volkan YAZ Üniversitemiz Turizm Fakültesi'ne Fakülte Sekreteri olarak naklen atanmıştır.

Fakültemiz Fakülte Sekreterliği görevine de Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fakülte Sekreteri Ertuğrul KABA naklen atanmıştır.

Bu kapsamda görevden ayrılmalar ve yeni görev yerine başlamalar 12.02.2024 Pazartesi günü gerçekleşmiştir.

Fakültemiz Dekanlığınca 13.02.2024 Salı görev değişimi töreni düzenlenmiştir. Törende Fakültemizdeki görevi sona eren Dr. Ömer Volkan YAZ'a Dekanlık Makamında Dekanımız Prof. Dr. Ahmet KAÇAR tarafından  plaket takdim edilmiştir. Önceki ve şimdiki Fakülte Sekreterlerimiz karşılıklı birbirine başarı diledikten sonra Fakültemiz yeni Fakülte Sekreteri Ertuğrul KABA, Dr. Ömer Volkan YAZ'a buket çiçek takdim etmiştir.

Fakültemizin yönetim stratejilerinin ve ihtiyaçlarının değerlendirildiği sohbet sonrasında tören günün anısına fotoğraf çekimi ile son bulmuştur.

Yeni Fakülte Sekreterimiz Ertuğrul KABA için 21.02.2024 tarihinde dekanlığımızca veda yemeği organize edilmiştir. Fakültemizin idari ve akademik personelinin katılımlarıyla düzenlenen veda yemeği üniversitemiz Prof. Mevlüt Beyribey Konukevi’nde gerçekleştirilmiştir.

Eğitim Fakültesi olarak; her iki Fakülte Sekreterimize de yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.