Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü 5. Akademik Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü ve Sosyal Bilimler Topluluğu tarafından 5. Akademik Kariyer Günleri 3 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 14.00’da AMFİ-4 dersliğinde gerçekleştirildi.

Mezun-Öğrenci Buluşması” konulu kariyer günleri etkinliğinin moderatörlüğünü Doç. Dr. Emine KARASU AVCI, konuşmacılarını Türkçe ve Sosyal Bilgiler Anabilim Dalları mezunlarından Metin ARABACI, Ahmet BEKAROĞLU, Özkan KAHVECİ, Ahmet ZAYIFOĞLU, Ahmet Ali AVCI ve Derya AYDIN’ın oluşturduğu bir panel yapılmıştır.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ahmet KAÇAR, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Nadir YURTOĞLU ve öğretim üyeleri ile bölüm öğrencilerinin dinleyici olarak katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğin panelinde;

• Ahmet Ali AVCI “KPSS Süreci”,
  • Ahmet ZAYIFOĞLU “Öğretmenlik bir meslek midir? Yoksa yaşam biçimi mi?”,
  • Derya AYDIN “Köyde Öğretmen Olmak”,
  • Özkan KAHVECİ “Mesleki Gelişim Süreci”,
  • Metin ARABACI “Eğitimde Yönetici Olmak”
  • Ahmet BEKAROĞLU “Eğitimde Yönetici Olmak” başlıklı konuşmalarını gerçekleştirmişlerdir.

Program sonunda öğrencilerle soru-cevap yapılarak öğrenci katılımı sağlandı. Öğrencilere program sponsoru tarafında çekilişle hediyeler verilmiştir. Etkinlik panelistlere katılım belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.