Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü Program Akreditasyon Komisyonu Fakültemizde Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

Üniversitemiz kalite çalışmaları kapsamında Program Akreditasyon Komisyonu üyeleri Doç. Dr. Zafer ÜNAL (Fen Fakültesi-Matematik Bölümü Öğretim Üyesi) ve Dr. Öğr. Üyesi Sinem AYDOĞAN DEMİR (İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi-Tarih Bölümü Öğretim Üyesi) 11.03.2024 tarihinde fakültemizi ziyaret ederek YÖKAK (Yükseköğretim Kalite Kurulu) kriterleri ile ilgili bilgilendirme yapmışlardır.

Fakültemiz toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya bölüm başkanları, bölüm başkan yardımcıları ve araştırma görevlileri katılmışlardır. Toplantıda akreditasyon süreci hakkında genel bilgilendirme sunumu yapılmış, sonrasında akreditasyon sürecinde olan ve bu sürece hazırlanan bölümlerin soruları cevaplanmıştır.