Kastamonu Grubu Pedagojik Formasyon Eğitimi

20 Kasım 2016 Pazar günü yapılacak olan Formasyon Dersleri, aynı gün yapılacak olan KPSS sınavı sonrasında (13:30) başlayacaktır. Geçiciprogram için TIKLAYINIZ.

Gerekli duyuruların daha hızlı yapılabilmesi amacıyla OBS bilgi sisteminde öğrencilerimizin iletişim bilgilerindeki eksiklikleri güncellemeleri gerekmektedir.

DUYURU: Kastamonu’ya bağlı İlçelerde Öğretmenlik Uygulaması

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına(Kastamonu 1. Formasyon) devam eden öğrenciler Öğretmenlik Uygulaması dersini Kastamonu’ya bağlı ilçe merkezlerindeki liselerde yapabilirler. Stajını İlçe merkezlerinde yapmak isteyen öğrencilerin, hazırlanmış dilekçe örneğini doldurarak en geç 4 Aralık 2016 Pazar gününe kadar Pedagojik Formasyon Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: İlçe merkezindeki uygulamaların yapılması için en az 6 öğrencinin tercih etmesi gereklidir.

Dilekçe Örneği için TIKLAYINIZ.

Staj Muafiyetleri için TIKLAYINIZ.

Ders Muafiyetleri için TIKLAYINIZ.

TELAFİ PROGRAMLARI :05-06 Kasım 2016 tarihlerinde yapılacak olan Pedagojik Formasyon dersleri Fakültemizde yapılacak lisans vize sınavları nedeniyle 09-10 Ocak 2017 tarihlerine ertelenmiş olup telafi programı ayrıca duyurulacaktır.

TELAFİ PROGRAMLARI :26-27 Kasım tarihlerinde yapılacak olan Pedagojik Formasyon dersleri , Açıköğretim Sınavları nedeniyle 11-12 Ocak 2017 tarihlerine ertelenmiş olup telafi programı ayrıca duyurulacaktır.

2016-2017 Güz Dönemi Kastamonu -1 Formasyon Programı

Akademik Takvim için TIKLAYINIZ.

Formasyon Grupları için TIKLAYINIZ.

100 kişilik eski öğrenci listesi ve numarası için TIKLAYINIZ.

Ders Programı için TIKLAYINIZ.