Bartın Belediyesi Sanat Galerisinde Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Dr.Öğretim Üyesi Sema Kara son sınıf atölyesi öğrencilerinin düzenlemiş olduğu ‘’Kesitler I’’ isimli resim sergisi coşkulu bir törenle açıldı.

Sergide 23 eser çeşitli sanatseverlerle buluştu.

Dr. Öğretim Üyesi Sema KARA konuşmasında ‘’ Çağdaş dünyaya yetişebilmenin medeniyet yolculuğunda tüm ulusların esas amacının bilim ve teknolojinin yanı sıra kültür ve sanat alanında da büyük yol kat edilmesinin gerekliliğini ve Kastamonu Üniversitesi olarak birçok alanda anlamlı işlere imza atmaya devam ettiklerini açıkladı. Kara ‘’Eserleriyle sergiye katılan genç öğretmen adayı arkadaşlara iyi dilek ve temennilerini ’’sundu.

‘’Kesitler I’’ isimli resim sergisinin açılış törenine Bartın Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Kömeç, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Sayın Tuncay Maden, Belediye Başkanı Özel Kalemi Sayın Sevgi Dalcı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Varnalı, kamu kurum ve kuruluşlarının değerli temsilcileri ve çeşitli misafirler katıldı.

Sergi 27 Aralık-28 Aralık tarihleri arasında açık kalarak sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

IMG 20191228 WA0013
 IMG 20191230 WA0045