Fakültemiz 2019-2020 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü ve aynı zamanda uhdesinde Dekanlığımız da bulunan Sayın Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL önderliğinde ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Muammer ERGÜN moderatörlüğünde 14 Şubat 2020 tarihinde fakültemiz akademisyenlerinin katılımıyla C Blok Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL, açılış konuşmasında sekiz aydır üniversitede görev yaptığını ve bu zaman zarfında hem üniversiteyi, hem de şehri yeterince tanıma fırsatı bulduğunu ifade etti. Eğitim Fakültesiyle ayrıca Dekan olarak ikinci bağı olduğunu belirtti ve bu aşamada Dekan Yardımcıları olarak görev yapan Doç. Dr. Muammer ERGÜN ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Salman’a da gösterdikleri gayretler için teşekkür etti. Eğitim Fakültesinin Üniversitemizin prestijli Fakültelerinden birisi olduğunu ve Üniversitemize bu bağlamda güç kattığını ifade etti. Toplantıda eğitim – öğretim yılı sürecinde; öğrenci, öğretim elemanı, ders, derslik, danışmanlık, laboratuvarlar, yayınlar ve genel talepler üzerinden değerlendirmeler yapıldı. Samimi bir hava içinde gerçekleşen toplantı, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Katılımlarından dolayı Rektörümüz ve Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL’a teşekkürlerimizi sunarız.