ÜAK DOÇENTLİK BİLGİ SİSTEMİ  - ŞUBAT 2021 AÇIKLAMASI

Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden

Dr. Öğr. Üyesi Fadime ULUSOY

Doçentlik sınavı eser incelemesinden başarılı olarak Doçent unvanı almıştır. Fadime ULUSOY Hocamızı tebrik ediyor; yeni unvanının kendisine, Fakültemize ve Üniversitemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Fadime Ulusoy

ÜAK DOÇENTLİK BİLGİ SİSTEMİ  - ARALIK 2020 AÇIKLAMASI

Fakültemiz Öğretim Üyesi ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Koray SERİN
Doçentlik sınavı eser incelemesinden başarılı olarak, Doçent unvanı almıştır. Mehmet Koray SERİN Hocamızı tebrik ediyor; yeni unvanının kendisine, Fakültemize ve Üniversitemize hayırlı olmasını diliyoruz.

KORAY SERİN

Fakültemiz Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı ve Üniversitemiz TÖMER Müdürü
Dr. Öğr. Üyesi Erol TOPAL
Doçentlik sınavı eser incelemesinden başarılı olarak, Doçent unvanı almıştır. Erol TOPAL Hocamızı tebrik ediyor; yeni unvanının kendisine, Fakültemize ve Üniversitemize hayırlı olmasını diliyoruz.
Erol Topal