Üniversitemizde COVID-19 Salgını hastalığı nedeni ile 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı sonunda yaz okulu açılmayacaktır.

Üniversitemiz öğrencileri, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 02/06/2017 tarihli ve 37743 sayılı kararı gereğince yaz öğretiminde, eğitim-öğretim gördükleri bölüm/programın taban puanından daha yüksek bir programın verildiği Üniversitelerden ders alabilirler.

Diğer Üniversitelerden ders alabilmeleri için kayıtlı oldukları Enstitü, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarındaki Bölüm Başkanlıklarının onayı gerekmektedir.

NOT: Öğrencilerimizin aşağıdaki dilekçe ve eklerini Fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir. Diğer üniversitelerin ders içeriklerinin üniversitelerin web sitelerinden çıktı alınması yeterlidir. Onaylı ya da ıslak imzalı olmasına gerek yoktur. Evraklarınızı elden veya posta yoluyla gönderebilirsiniz. E-posta ile başvuru kabul edilmemektedir.

Yaz Okulu Dilekçesi İçin => TIKLAYINIZ