Mazeret sınavına girecek öğrenci listesi için ==> TIKLAYINIZ

Rektörlüğümüz tarafından vize mazeret sınavlarının, önceki yıllarda olduğu gibi, Eğitim Fakültesi Dekanlığına 04.12.2020 tarihine kadar mazeret sınavı isteği dilekçesi veren (posta/kargo ile) öğrenciler ve pandemi süreci uzaktan eğitim uygulaması kapsamında OBS sistemi üzerinden  başvuru yapanlar için Fakülte Yönetim Kurulunda değerlendirilmesi ve uygun görülenler için 14 Aralık 2020 - 20 Aralık 2020 tarihleri arasında Vize mazeret sınavı yapılması önerilmektedir.

Normal vize sınavlarında olduğu gibi ilgili ders hocaları, UZEM de sınav oturumu planlaması yapacaklar ve sınavı gerçekleştireceklerdir.

NOT : UZEM tarafından yürütülen derslerin (Atatürk İlke ve İnkılapları I-II) ise mazeret sınav başvuruları UZEM’e yapılacak olup mazeret sınavı UZEM tarafından planlanan tarihte yapılacaktır. UZEM Sınav takvimi için ==> TIKLAYINIZ