24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerine katkı sunan hocalarımıza Teşekkür Belgeleri Dekanımız tarafından verildi. Öğrencilerin Katılım Belgeleri e-mail ile adreslerine ulaştırıldı.

İlhan Bey

Fakültemiz Dekan Yardımcısı, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı ve Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. İlhan Özgül Hocamıza müzik öğretmenliği öğrencileriyle birlikte gerçektleştirdiği  "Çoksesli Koro Etkinliği" için Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Katılım Belgeleri 1

"Çoksesli Koro Etkinliği" ve Resim-İş Öğretmenliği Öğrencileri ve Mezunları Karma Sergisi"ne katılan öğrenci ve mezunlarımıza Katılım Belgeleri e-mail yoluyla adreslerine ulaştırıldı.

Hüseyin U

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin UYSAL Hocamıza "Resim-İş Öğretmenliği Öğrencileri ve Mezunları Karma Sergisi" için Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Sema k

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sema KARA  Hocamıza "Resim-İş Öğretmenliği Öğrencileri ve Mezunları Karma Sergisi" için Teşekkür Belgesi takdim edildi.

İsmail H

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi İsmail HELVACI Hocamıza "Resim-İş Öğretmenliği Öğrencileri ve Mezunları Karma Sergisi" için Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Alkan B

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Alkan BAYRAKTAR Hocamıza "Resim-İş Öğretmenliği Öğrencileri ve Mezunları Karma Sergisi" için Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Hafife B

Temel Eğitim Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hafife BOZDEMİR YÜZBAŞIOĞLU hocamıza "Öğretmenler Günü Buluşması" programına katkısı için Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Hazal ATEŞ ÖZDEN Tuğba Harmankaya2

Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği 2017 yılı mezunu ve Muş/Varto Tepeköy 60. Yıl İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hazal ATEŞ ÖZDEN öğretmenimize "Öğretmenler Günü Buluşması" programındaki sunumu için Teşekkür Belgesi posta yoluyla ulaştırıldı.

Muş Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi öğretmenlerinden Sınıf Öğretmeni Tuğba HARMANKAYA öğretmenimize "Öğretmenler Günü Buluşması" programındaki sunumu için Teşekkür Belgesi posta yoluyla ulaştırıldı.

Tunay K

Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. S. Tunay KAMER hocamıza "Öğretmenlik Mesleğinin Tarihi ve Sosyal Temelleri" adlı Konferansı için Teşekkür Belgesi takdim edildi.