Fakültemiz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı 2020-2021 mezunları için, 3 Eylül 2021 tarihinde ve Üniversitemiz Ahmet Yesevi Konferans Salonunda Mezuniyet Töreni düzenlenmiştir. Pandemi koşulları nedeniyle mezunlarımızın tamamı katılamamışsa da tören, katılabilen mezunların mezuniyet coşku ve heyecanı ile gerçekleşmiştir.
Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. E.Nihal Lindberg'in konuşması ile devam etmiştir. Programı birincilikle, ikinci ve üçüncülükle bitiren öğrencilere Anabilim Dalı Başkanı tarafından plaket ve çiçek takdimi yapılmıştır. Bu dönem program birinciliğini Aleyna Nur Çelik ve Betül Özdemir paylaşmıştır. İkinciliği Seza Aydıngöz ve üçüncülüğü de Beyza Başar almıştır. Arkadaşları adına Aleyna Nur Çelik bir konuşma yapmıştır. Konuşmasının ardından, tüm öğrencilere Anabilim Dalı öğretim elemanları tarafından temsili mezuniyet belgeleri verilmiştir. Tören mezunların kep atma coşkusu ile son bulmuştur.
Mezunlarımıza gelecek yaşamlarında başarılar diliyoruz.

PDR MEZUNİYET 2

PDR MEZUNİYET 1