ICITS 2017 Konferansı Katılımı

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri ICITS 2017’de fakültemiz Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim AKYÜZ, Araştırma Görevlisi Arif AKÇAY, üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir KARACI, Taşköprü Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Ali OLUK ve fakültemiz Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü lisans öğrencileri 24-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında Malatya’da düzenlenen 11th International Computer and Instructional Technologies (11. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu, ICITS) isimli konferansta fakültemizi ve üniversitemizi temsil etmişlerdir.