“Yaşamda Yeni Başlangıçlar” Konferansı Düzenlenmiştir

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı’nın A. Safa DOĞAN’a saygı amacıyla tertip ettiği Prof. Dr. Binnur YEŞİLYAPRAK’ın konuşmacı olduğu “Yaşamda Yeni Başlangıçlar” adlı konferansı 25.09.2017 Pazartesi günü saat 15:00'da Kuzeykent Kampüsü Ahmet Yesevi Konferans Salonu'nda Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Seyit AYDIN, Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ünal İBRET, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet KAÇAR, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Yavuz Demirel, İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet ATALAN, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri, saygı ile andığımız Sayın Hocamız A. Safa DOĞAN’nın ailesinin ve sevgili öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Konferansına öğrencilerimizi “Hoş geldiniz 2021 mezunları” diye karşılayan Prof. Dr. Binnur YEŞİLYAPRAK dünyaya gelişimizin mucizelerine değinerek her bireyin bu dünyaya gelmiş bir hediye olduğunu, eğitim konusunda anne, baba ve öğretmenlerin söylemlerinden çok davranışlarının çocukların ve gençlerin eğitimi için önemli olduğunu, bilgili olmak ile bilge olmak arasındaki farkları, birey kendisi izin vermeden bir başkasının dizlerini bükemeyeceğini ve birinci sınıf öğrencilerinin şu anda yaşamış oldukları uyum güçlüklerinin gelişimleri için birer fırsat olduğunu vurgulamıştır. Konferansın sonunda Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Seyit AYDIN, Sayın Prof. Dr. Binnur YEŞİLYAPRAK’a hediyelerini sunmuştur.  Sayın Hocamız A. Safa DOĞAN’nın ailesine teşekkür plaketi de Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Seyit AYDIN tarafından takdim edilmiştir.