3. Alt bilgiyi geç

Resim-iş ve Müzik Öğretmenliği Öğrencilerimizin Kesin Kayıtlarda Getirmesi Gereken Belgeleri

Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Resim iş öğretmenliği ve müzik öğretmenliği Kesin kayıt tarihleri aşağıdaki gibidir:

21-23 Ağustos 2017: ASİL ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI

24-25 Ağustos 2017 YEDEK ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI (Asil listeden gelmeyen sayısı kadar ilk sıradan itibaren yedek öğrenciler alınacak)

25 Ağustos 2017 mesai bitimi İSİM ÇAĞIRMA YÖNTEMİ (Yedek adaylarla dolmayan kontenjan kalırsa SIRAYLA isim çağırma yöntemine gidilecek ve

her aday için 2 dk beklenecek.)

1-Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı (noter tasdikli fotokopi kabul edilmeyecektir).

2-İkametgâh Beyan Formunu da doğru şekilde doldurarak altına tarih ve imzanızı atınız. Form için tıklayınız.

3-12 adet 4,5 x 6 cm boyutunda fotoğraf

4-ÖSYM sonuç belgesi (internet çıktısı)

5-Resimli nüfus cüzdanı