Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Dr. Öğr. Üyesi İsmail HELVACI'nın Kişisel Resim Sergisi

Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi İsmail HELVACI 30 MART - 3 NİSAN 2021 tarihlerinde 7th International Contemporary ART FAIR (ULUSLARARASI ÇAĞDAŞ SANAT FUARI) ATO CONGRESIUM’da QUASIMOTHO ART işbirliği ile 12. Kişisel sergisi “DISSOCIATION” sanatseverlerle buluşturuyor.

Fuarda, Dünya'nın ve ülkemizin çeşitli bölgelerinden, illerinden seçkin galeriler, müzeler, sanatla ilgili kurum ve kuruluşlar, sanatçılar ve sanatseverler görsel bir şölenle gelenekselleşen bu organizasyonda tekrar bir arada olacaktır. 

Bölgemiz, ülkemiz, komşu çevrelerin sanat ortamlarına ve piyasalarına bir ivme kazandırmanın yanısıra sanatçıların düşsel penceresinden, yeniden yaratılan bir dünyaya bakma şansını sağlayan ARTANKARA katılımcılar ve sanata ilgi duyanları uluslararası düzeyde bir araya getirerek yeni paylaşımlara, başlangıçlara ve kazanımlara yönlenmesini hedeflemektedir.

 

artankara 2021