Fakültemiz Özel Eğitim Topluluğu, 16.05.2024 tarihinde Dr.Ögr.üyesi Seniha KURTOĞLU , Arş. Gör. Ali KURT , Arş.Gör. Eylül AKAR katkılarıyla özel gereksinimli bireylerin eğitimine dikkat çekmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla İhsan Ozan Oğlu Özel Okulu’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirmiştir.
Gezi kapsamında öğrencilerle bir araya gelinerek çeşitli etkinlikler düzenlendi. Oyunlar oynayarak eğlenceli bir gün geçirildi.
Etkinlik boyunca öğrencilerle birebir iletişim kurma fırsatı bulan topluluk üyeleri, özel eğitimin önemine bir kez daha tanıklık etti. Ziyaret sırasında okul yönetimi ve öğretmenleriyle de görüşülerek, özel eğitimde karşılaşılan zorluklar ve ihtiyaçlar hakkında bilgi alındı.
Topluluk üyeleri, bu tür etkinliklerin yalnızca öğrenciler için değil, aynı zamanda gönüllüler için de öğretici ve duygusal açıdan zenginleştirici olduğunu belirtti.